GARMAŻ WIELKANOCNY 2020


GARMAŻ WIELKANOCNY 2020

Drodzy Goście,

przygotowaliśmy dla Was menu na garmaż Wielkanocny.

Zamówienia prosimy przesyłać na adres mailowy dom-bankietowy@dom-bankietowy.pl do 07.04.2020.
Całość zamówienia płatna z góry – przelew.
Odbiór garmażu 11.04.2020 r.

Szczegółowe informacje pod numerem telefonu: 504 296 184 / 502 689 105.

Półmiski Wielkanocne:

  • Karkówka z musem śliwkowym 3 p, schab z sosem chrzanowym 3 p, jajko z sosem tatarskim 3 p. 48 zł
  • Filet z pstrąga w galarecie 3 p, filet z łososia 3 p, jajko z sosem tatarskim 3 p. 48 zł

Pasztety: (minimum 1kg)

  • Z królika z żurawiną 1 kg/ 45 zł
  • Z dziczyzny 1 kg/ 55 zł

Ryby smażone lub z pieca:

  • Filet z dorsza 200g/ 24 zł
  • Filet z sandacza 200g/ 26 zł
  • Filet z łososia z pieca w koperku 200g/ 30 zł
  • Halibut 200g/ 20 zł

Sałatki:

  • Porowa z jajkiem (min. 3 porcje) 200g/ 14 zł
  • Tortellini (min. 3 porcje) 200g/ 13 zł
  • Jarzynowa (min. 3 porcje) 200g/ 12 zł

Ryby wędzone w naszej wędzarni: (ważone w dniu odbioru)

  • Pstrąg w całości (ok 300 g/porcja) 59 zł/ kg
  • Halibut dzwonki (ok 300 g/porcja) 90 zł/ kg
  • Węgorz w całości (ok 500 g/porcja) 180 zł/ kg
  • Łosoś dzwonki (ok 300 g/porcja) 120 zł/ kg

Dania na ciepło: (wydawane na zimno do podgrzania)

  • Żurek z białą kiełbasą i jajkiem 300ml/ 12 zł
  • Zupa rybna 300ml/ 15 zł
  • Biała kiełbasa z boczkiem i jabłkami 200g/ 20 zł
  • Pieczeń ze schabu w sosie chrzanowym i gruszkach 150g/ 18 zł
  • Zraz z karkówki z kapustą i grzybami 150g/ 18 zł
  • Zraz wołowy po staropolsku 150g/ 25 zł
  • Schab z zielonym marynowanym pieprzem 150g/ 14 zł
  • Pierś z kaczki z żurawiną 150g/ 26 zł
  • Udko z kaczki 150g/ 17 zł
  • Kotlet devolaille 150g/ 16 zł

Ciasta: (blacha 23 x 39 cm)

  • Sernik 90 zł
  • Szarlotka 70 zł
  • Krówka 90 zł
  • Wiśniowe 90 zł